Verhuurd
Door Dames van de Meierij

Stempel

Wij verhuren uw huis

U wilt uw huis verhuren en bent op zoek naar een betrouwbare huurder daarvoor. Gezien de krappe huizenmarkt is dat een kansrijk plan. Dames van de Meierij Makelaardij zoekt de ‘betere’ huurder voor u. Iemand aan wie u met een gerust hart de sleutels van uw huis overhandigt.

plan van aanpak

We onderzoeken of de woning verhuurd mag worden of er wettelijke restricties zijn. Mocht u een leegstaande woning in Vught te koop hebben staan en deze willen verhuren, dan kunt u deze maximaal vijf jaar verhuren. U heeft hiervoor een vergunning van de gemeente Vught nodig.

Daarna brengen we de kosten voor vaste lasten, verzekeringen, hypotheekrente, servicekosten bij een appartement en onderhoud in beeld om een geschikte huurprijs te bepalen, die concurreert met andere huurwoningen in de buurt. Wij maken een mooie visuele presentatie van uw huurwoning. Die delen we online op woonwebsite funda en andere social mediaplatforms en offline onder potentiële huurders. Wanneer u uw woning voor het eerst verhuurd zal worden, zal deze ook worden ingemeten en zullen er professionele foto’s van gemaakt worden.

Bezichtiging

We besteden altijd veel aandacht aan kennismaking met potentiële huurders en de rondleiding. We schakelen direct met u, zodat u steeds weet wat er speelt.

Screening

In de advertentie zullen wij aangeven op welke wijze een potentiële huurder gescreend zal worden. Wij zullen u advies geven op basis waarvan u beslist wie de huurder wordt.

Opstellen huurcontract

Wij stellen het huurcontract op conform het Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) dat op 20 maart 2017 is vastgesteld.

Sleuteloverdracht

Bij aanvang van de huurperiode verzorgen wij de sleuteloverdracht en begininspectie.

Kosten

De kosten voor verhuur zijn 1 maand huur, exclusief BTW. Dit is inclusief kosten voor foto’s, aanmeldkosten woningwebsites en screening van kandidaten.

Dames van de Meierij 005

Huis verkopen of aankopen?

Bent u op zoek naar een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar om uw toekomstige droomhuis te vinden? Dames van de Meierij Makelaardij vindt het leuk om u te ontmoeten.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op de volgende nummers:

  • Dimphy: 06-19581020
  • Minouk: 06-19740515

Of u kunt een bericht achterlaten via onderstaande knop.
We kijken er naar uit om u verder te helpen!

wat zeggen ze over ons?

"Wij hebben zeer goede ervaringen met de Dames van de Meierij, ze zijn niet alleen vriendelijk en hulpvaardig maar weten ook heel goed waar ze mee bezig zijn. Mochten wij ooit het gekochte pand weer verkopen dan wordt dat zeker met hun hulp. Kortom: een aanrader!"

"…persoonlijke omstandigheden zijn er de oorzaak van dat ik de afgelopen weken veel contact gehad heb met meerdere makelaars. Het contact met "Dames van de Meierij Makelaardij" was daarbij een verademing. De “Personal Touch" leek vanzelfsprekend! Voor mij een makelaardij met een DIK PLUSJE!!"

"We hebben de contacten met jullie kantoor als zeer aangenaam ervaren. De eerste ontmoeting was al meteen bijzonder prettig en warm. Het was fijn om met jullie samen te werken. Jullie snelle reacties en goede bereikbaarheid waren perfect. Naar onze vragen werd goed geluisterd en werden ook goed uitgelegd. Hartelijk dank voor de fijne samenwerking en tot ziens!"