Zusters van Orthenpoort 4, 5211 ND  's-Hertogenbosch

Verkocht

Droom je van wonen in een prachtig huis in de oude binnenstad van ’s- Hertogenbosch?

Op een echte droomlocatie, een unieke stadswoning met twee slaapkamers. De Zusters van Orthenpoort is een vrijwel autovrije straat met volop karakter.

Wanneer je door de voordeur de leefruimte inkomt, voelt deze direct goed. De houten vloer, de open keuken die smaakvol is uitgevoerd, het contact vanuit het zitgedeelte met de straat. Je zult je hier direct thuis voelen. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich de toegang tot de ruime bijkeuken.

Op de verdieping: overloop met deur naar het achter gelegen dakterras, twee slaapkamers, één aan de voorzijde van de woning en één aan de achterzijde en een badkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van een laminaat vloer. De voorkamer is voorzien van een goede dakkapel. De achterkamer heeft een op maat gemaakte vaste kast met veel bergruimte. De badkamer is compleet en compact, voorzien van wastafelmeubel, ligbad, aparte douche en toilet.

Om een idee te krijgen hoe je de woning kan inrichten en gebruiken, hebben we inspiratie foto’s gemaakt van een vergelijkbare woning.

Genieten zal de koper, naast het huis, zeker ook van het plekje in de binnenstad. Gelegen om de hoek van de Sint-Janskathedraal waar het je aan niets zal ontbreken. Of het nu gaat om het doen van dagelijkse boodschappen, de sportschool, openbaar vervoer of de gezelligheid van onze historische binnenstad, werkelijk alles is op loop of fietsafstand.

Kortom, het is een unieke kans voor de mensen die in het hart van ’s- Hertogenbosch willen wonen, maar ook willen genieten van de rust met de Bossche Broek om de hoek. En een mooie bonus aan deze fantastische woning is dat je hier geen last hebt van servicekosten etc, deze woning is helemaal van jou!

Mochten we je interesse hebben gewekt, dan laten we je het huis graag een keer zien.

We kijken uit naar je reactie.

Tot ziens op Zusters van Orthenpoort!

Deze informatie is door Dames van de Meierij Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Dames van de Meierij Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Het object is opgemeten door een professionele organisatie en eventuele discrepanties in de gegeven metingen kunnen Dames van de Meierij Makelaardij niet worden aangerekend.

contact 

Neem voor vragen contact op met Minouk Timmers.
Bel naar 06-19740515 of mail naar info@damesvandemeierij.nl