Dimphy en Minouk

Wie zijn de dames van de meierij?

Dames van de Meierij is opgericht door Dimphy van Impelen en Minouk Timmers.
Wij geloven dat het bij kopen of verkopen van een huis écht gaat om de juiste mix tussen emotie, mensen, marketing, persoonlijke begeleiding, helderheid en goede communicatie.

Dimphy van Impelen

Dimphy

06-19581020

Minouk Timmers

Minouk

06-19740515

Dames van de Meierij 002

Wat doen wij?

Wij begrijpen wat er komt kijken bij het kopen en verkopen van een woning.

Niet alleen op het inhoudelijke vlak, maar ook wat het met u doet. Meestal is een huis kopen of verkopen een memorabel moment in het leven, maar het kan ook een minder fijn moment zijn.
Met onze vrouwelijke efficiency en doortastende werkwijze begeleiden wij u tijdens het gehele proces. Hier staan wij voor!

Waar vindt u Dames van de Meierij Makelaardij?

De naam verraadt het eigenlijk al een beetje. Wij hebben gedegen marktkennis en ruime ervaring in de prachtige regio De Meierij in Noord-Brabant. Dit gebied, grofweg in een cirkel van 15 kilometer rondom ’s-Hertogenbosch, kennen wij op ons duimpje. Als geen ander zijn wij op de hoogte van het aanbod in de huizenmarkt in de regio De Meierij. Wij zijn u daarom in dit gebied graag van dienst.

Dames van de Meierij 007

Dimphy van Impelen

Aangenaam...
Dimphy van Impelen

Na 10 jaar omzwerven in Engeland keerde ik terug naar mijn roots in De Meierij. Ik woon nu sinds 6 jaar met mijn man en twee kinderen in Vught. Passie voor huizen sloop er vanzelf in. Ik ben in tien jaar tijd negen keer verhuisd. Een (t)huis moet voelen als een warme deken. Geborgen en vol liefde. Met mijn achtergrond in de zorg en marketing heb ik mijn krachten gebundeld met mijn vriendin en partner uit de makelaardij Minouk. Zo is Dames van de Meierij geboren.

Dimphy’s waarom?

“Mensen blij maken, dat geeft mij energie! Ik trek alles uit de kast om het kopen en verkopen van uw huis prettig en zorgeloos te laten verlopen. Pas als dát gelukt is, ga ik tevreden en blij naar huis.”

Minouk Timmers

Ook aangenaam!
Minouk Timmers

Gek op huizen én mensen. Met deze fijne eigenschap ben ik een aantal jaren geleden in de makelaardij gerold. De verhalen en achtergronden van iedereen die ik in mijn vak tegenkom neem ik altijd mee tijdens de verkoop of koop van een woning.

Het proces voorafgaand aan de verkoop en het daadwerkelijke verkopen doe ik graag op mijn eigen manier. Daarom besloot ik samen met Dimphy makelaarskantoor Dames van de Meierij te starten. Daarnaast werk ik al tientallen jaren als kinderpsycholoog. Ik woon in Cromvoirt met mijn partner, drie kinderen en onze hond, een rhodesian ridgeback, genaamd Jambo.

Minouk’s waarom?

“Ik hou van mensen om mij heen en vind het een sport om leuke mensen aan een fijn huis te helpen. Samen zoeken naar de schatten van een woning, bijzondere plekjes ontdekken in een tuin of een mooi uitzicht over de Meierij laten zien aan potentiële kopers. Deze facetten van de makelaardij maken mij blij en dat gaat u merken!”

Dames van de Meierij 005

Huis kopen of verkopen?

Wilt u uw huis verkopen of bent u op zoek naar uw toekomstige droomhuis? De Dames van de Meierij Makelaardij vinden het leuk om u te ontmoeten.
Neem gerust contact met ons op.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op de volgende nummers:

  • Dimphy: 06-19581020
  • Minouk: 06-19740515

Of u kunt een bericht achterlaten via onderstaande knop.
We kijken er naar uit om u verder te helpen!