Aangekocht
Door Dames van de Meierij

Droomhuis gezocht

Heeft u uw ideale droomhuis al gevonden of bent u van plan om een woning te kopen? Dames van de Meierij Makelaardij kan u helpen bij de aankoopbegeleiding van het huis dat u gevonden heeft of helpen met het zoeken naar een woning, die past bij uw unieke woonwensen.

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Sommige mensen staan er alleen voor en vinden het zoeken van een woning op funda moeilijk, omdat ze zich slecht een beeld kunnen vormen van de woning die bij ze past of voldoet aan hun woonwensen. Ook zijn er mensen die op funda door de bomen het bos niet meer zien. Andere kunnen wel wat steun en advies gebruiken, omdat de huidige overspannen woningmarkt weinig tijd geeft en er snel keuzes gemaakt moeten worden. 

Wanneer u overweegt ons in te schakelen om u te helpen bij het zoeken van een huis, maken we graag een afspraak om uw verhaal en specifieke woonwensen te horen. Daarna zullen we een opdracht tot dienstverlening opstellen met daarin de afspraken die we met u zijn overeengekomen.

Wij selecteren woningen die voor u in aanmerking komen. Mocht een woning uw interesse hebben, dan maken wij een afspraak voor een bezichtiging. Wij geven u inzicht in de actuele reële marktwaarde van de woning onder andere op basis van kadastrale recherche en transactieprijzen van andere vergelijkbare verkochte woningen. U krijgt een eerlijke objectieve en deskundige mening over de woning en de waarde. We kijken mee naar juridische en bouwkundige aspecten. Mocht u overgaan tot een bod, dan geven we u advies wat te bieden en kan u de bieding via ons laten verlopen. Mocht het niet om een inschrijvingsprocedure gaan dan doen wij de onderhandelingen om de beste aankoopprijs voor u te realiseren. 

Dames van de Meierij 007
Dames van de Meierij 005

Huis verkopen of aankopen?

Neem vrijblijvend contact op om te informeren naar de mogelijkheden of een gratis kennismakingsgesprek in te plannen.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op de volgende nummers:

  • Dimphy: 06-19581020
  • Minouk: 06-19740515

Of u kunt een bericht achterlaten via onderstaande knop.
We kijken er naar uit om u verder te helpen!

wat zeggen ze over ons?

"Wij hebben zeer goede ervaringen met de Dames van de Meierij, ze zijn niet alleen vriendelijk en hulpvaardig maar weten ook heel goed waar ze mee bezig zijn. Mochten wij ooit het gekochte pand weer verkopen dan wordt dat zeker met hun hulp. Kortom: een aanrader!"

"…persoonlijke omstandigheden zijn er de oorzaak van dat ik de afgelopen weken veel contact gehad heb met meerdere makelaars. Het contact met "Dames van de Meierij Makelaardij" was daarbij een verademing. De “Personal Touch" leek vanzelfsprekend! Voor mij een makelaardij met een DIK PLUSJE!!"

"We hebben de contacten met jullie kantoor als zeer aangenaam ervaren. De eerste ontmoeting was al meteen bijzonder prettig en warm. Het was fijn om met jullie samen te werken. Jullie snelle reacties en goede bereikbaarheid waren perfect. Naar onze vragen werd goed geluisterd en werden ook goed uitgelegd. Hartelijk dank voor de fijne samenwerking en tot ziens!"