Werkwijze makelaardij Vught

werkwijze van de dames

Persoonlijke benadering

We starten altijd met een persoonlijke kennismaking bij u thuis. Wij horen dan graag uw verhaal achter de koop of verkoop. Waarom wilt u verhuizen? Wat zijn uw specifieke woonwensen? 
Aangezien wij weten dat de verkoop en aankoop van een huis veel stress kan opleveren, denken we graag met u mee hoe wij u kunnen ontzorgen hierbij.

Stempel

Goed verkopen

Als u uw huis wilt verkopen is het handig om te weten wat uw huis eigenlijk waard is. U weet dan precies waar u aan toe bent. Bij Dames van de Meierij Makelaarbij kunt u terecht voor een waardebepaling van uw huis. Wij maken daarvoor graag een afspraak om samen met u uw huis te bekijken. Wij letten onder andere op de ligging van uw huis, de staat van het onderhoud en de ontwikkelingen in de omgeving. Een waardebepaling is kosteloos en vrijblijvend.

Wat kan Dames van de Meierij Makelaardij voor jullie doen in het verkoopproces? 

Wanneer wij de opdracht krijgen om uw huis te verkopen, zullen wij een bemiddelingsopdracht opstellen ter ondertekening. 

Optimale presentatie

Om het verkoopresultaat van uw huis te maximaliseren verzorgen wij een presentatie waar u een wow-gevoel van krijgt. U krijgt hiervoor stylingstips of een verkoopstyliste van Fraai Verkoopstyling en Interieuradvies komt langs om advies te geven om de charme van uw huis zo goed mogelijk te presenteren. Deze presentatie bestaat uit een professionele fotoreportage, 360 graden foto’s en video gemaakt door Zibber. Deze partner verzorgt tevens een NEN 2580 meetrapportage met daarin de exacte woonoppervlakte. Daarnaast maken wij een concept-verkooptekst. Ook een bouwkundig rapport kan onderdeel uitmaken van de presentatie. Na goedkeuring van foto’s, video, plattegronden en verkooptekst zal het huis online gepresenteerd worden op www.Funda.nl, www.Pararius.nl en www.damesvandemeierij.nl. Met een Blikvanger of Toppositie kunnen we uw huis nog extra onder de aandacht brengen. Op onze eigen Facebookpagina, Instagram en LinkedIn zal uw huis ook actief gepromoot worden.

Tijd en aandacht voor bezichtiging

De belangrijkste presentatie van uw woning is de bezichtiging. Wij zijn tijdig aanwezig en reserveren ruim de tijd in onze agenda om met kandidaat-kopers in alle rust rond te kunnen lopen. We brengen dan tevens uw verhaal over en overhandigen een glossy brochure met daarin de belangrijkste informatie en aantrekkelijkste foto's. Mocht de kandidaat-koper een bod doen dan doen wij de onderhandelingen. Het opstellen van het koopcontract doet de notaris. Wij werken samen met OWK Notarissen te Vught.

Kosten

Dames van de Meierij Makelaardij vraagt opstartkosten. Deze zijn afhankelijk van het dienstenpakket en ligt meestal tussen de €750 en €1000.

Onze courtage is 1,2% van de verkoopsom van uw huis inclusief BTW. De betaling geschiedt bij de notaris tijdens de overdracht van het huis. De courtage is niet aftrekbaar bij de belasting.

Dames van de Meierij 006

Sterk aankopen

Dames van de Meierij Makelaardij gaat samen met u op zoek naar het droomhuis dat aan uw specifieke wensen voldoet. Tijdens de bezichtingingen geven wij u advies over het huis; zodat u een goede keuze kunt maken. 

Daarnaast vragen wij alle beschikbare informatie over het betreffende huis op bij de verkopende makelaar en kunnen wij, indien nodig, een bouwkundige keuring laten uitvoeren. Dit doen wij om goed voorbereid de onderhandelingen in te gaan en zo de laagst mogelijke koopprijs en beste voorwaarden voor u te realiseren.

Kosten

Onze courtage is 1% van de aankoopsom inclusief BTW. Inbegrepen zijn zeven bezichtigingen. Wij werken op basis van no-cure, no-pay. Wij vragen geen opstartkosten of intrekkingskosten bij aankoop van een huis. Wij werken met een opdracht tot dienstverlening waarin wij alle gemaakte afspraken noteren. De kosten van een aankoopmakelaar zijn niet aftrekbaar. U kunt Dames van de Meierij Makelaardij ook inschakelen voor de aankoopbegeleiding van een huis dat u zelf gevonden heeft. Daarvoor brengen we een aangepast tarief in rekening.

Full service

Om u bij de verkoop of aankoop van uw huis zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben wij samenwerkingsverbanden met verschillende bedrijven.