Werkwijze makelaardij Vught

werkwijze van de dames

Persoonlijke benadering

We starten altijd met een persoonlijke kennismaking bij u thuis. Wij horen dan graag uw verhaal achter de koop of verkoop. Waarom wilt u verhuizen? Wat zijn de woonwensen? 
Aangezien wij weten dat de verkoop en aankoop van een huis veel stress kan opleveren, denken we graag met u mee hoe wij u kunnen ontzorgen hierbij.

Realistische prijsstelling

In overleg met u zorgen we voor een goede prijsstelling van uw huis. Op basis van recente en relevante transacties in de buurt van vergelijkbare woningen, huidig vergelijkbaar aanbod, het afwerkingsniveau, het perceeloppervlakte, woonoppervlakte en inhoud van uw woning en de locatie. Voor de waardebepaling worden geen kosten in rekening gebracht.

Wat kan Dames van de Meierij Makelaardij voor jullie doen in het verkoopproces? 

Wanneer wij de opdracht krijgen om uw woning te verkopen, zullen wij een bemiddelingsopdracht opstellen ter ondertekening. 

Presentatie

Voor een goede presentatie krijgt u stylingstips of een styliste van Fraai Verkoopstyling en Interieuradvies komt langs om advies te geven om uw huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Voor elk aangeboden huis wordt door Dames van de Meierij Makelaardij een presentatie gemaakt. Deze presentatie bestaat uit een professionele fotoreportage, 360 graden foto’s, video, inmeting conform de NTA 2581.2011 inclusief plattegronden gemaakt door Zibber. Daarnaast maken wij een concept-verkooptekst. Ook een bouwkundig rapport kan onderdeel uitmaken van de presentatie. Na goedkeuring van foto’s, video, plattegronden en verkooptekst zal het huis gepresenteerd worden. Ook laten wij een glossy brochure drukken.

Promotie 

Uw huis zal online gepresenteerd worden op www.Funda.nl, www.Pararius.nl en www.damesvandemeierij.nl. Met een Blikvanger of Toppositie kunnen we het huis nog extra onder de aandacht brengen. Op onze eigen Facebookpagina, Instagram en LinkedIn zal uw huis ook actief gepromoot worden. 

Proactief op zoek naar de juiste koper

Dames van de Meierij Makelaardij doet de bezichtigingen. Na de bezichtigingen bellen wij om te vertellen hoe deze verliep. Enkele dagen daarna bellen wij de kijkers om te horen wat hun bevindingen zijn. Mocht de kijker een bod doen dan doen wij de onderhandelingen. Het opstellen van het koopcontract doet de notaris. Wij werken samen met OWK Notarissen te Vught. 

Opstartkosten

Dames van de Meierij Makelaardij vraagt opstartkosten. Deze zijn afhankelijk van het dienstenpakket en ligt meestal tussen de €750 en €1000.

Courtage

Onze courtage is 1,2% van de verkoopsom van uw huis inclusief BTW. De betaling geschiedt bij de notaris tijdens de overdracht van het huis. De courtage is niet aftrekbaar bij de belasting. 

Hoe kunnen we u helpen bij de aankoop van een woning?

Dames van de Meierij Makelaardij gaat samen met u op zoek naar het huis dat aan uw wensen voldoet. Tijdens de bezichtingingen geven wij u advies over het huis; zodat u een goede keuze kunt maken. 

Daarnaast vragen wij alle beschikbare informatie over het betreffende huis op bij de verkopende makelaar en kunnen wij, indien nodig, een bouwkundige keuring laten uitvoeren. Dit doen wij om goed voorbereid de onderhandelingen in te gaan en zo de laagst mogelijke koopprijs en beste voorwaarden voor u te realiseren. 

Kosten 

Onze courtage is 1% van de aankoopsom inclusief BTW. Inbegrepen zijn zeven bezichtigingen. Wij werken op basis van no-cure, no-pay. Wij vragen geen opstartkosten of intrekkingskosten bij aankoop van een huis. Wij werken met een opdracht tot dienstverlening waarin wij alle gemaakte afspraken noteren. De kosten van een aankoopmakelaar zijn niet aftrekbaar. 

Full service 

Om u bij de verkoop of aankoop van uw huis zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben wij samenwerkingsverbanden met verschillende bedrijven.

Stempel