Dimphy en Minouk

Waar wij voor staan

Dames van de Meierij Makelaardij is een full-service makelaardij. We begeleiden en ontzorgen onze klanten gedurende het aankoop-, verkoop- of verhuurproces.

Dimphy van Impelen

Dimphy

06-19581020

Minouk Timmers

Minouk

06-19740515

Dames van de Meierij 002

Hoogst haalbare

Uit onze ervaring weten we dat de hoogst haalbare verkoopprijs voor uw huis in een korte tijd afhangt van de juiste timing, een optimale presentatie en doorlopende marketingacties.

Zorgeloze dienstverlening

Wij weten als geen ander dat uw huis verkopen een spannende stap is. Wij zorgen er graag voor dat u hierbij deels of totaal ontzorgd wordt. U geeft aan waar wij u mee kunnen ondersteunen. Wij kunnen bijna alles voor u regelen.

Dames van de Meierij 007

Dimphy van Impelen

Aangenaam...

Dimphy van Impelen

Na 10 jaar omzwerven in Engeland keerde ik terug naar mijn roots in De Meierij. Ik woon alweer 9 jaar met mijn man, twee kinderen en Cobberdog Bailey in Vught. Passie voor huizen sloop er vanzelf in. Ik ben in tien jaar tijd negen keer verhuisd. Een (t)huis moet voelen als een warme deken. Geborgen en vol liefde. Met mijn achtergrond in de zorg en marketing heb ik mijn krachten gebundeld met mijn vriendin en partner uit de makelaardij Minouk. Zo is Dames van de Meierij geboren.

Dimphy’s waarom?

“Mensen blij maken, dat geeft mij energie! Ik trek alles uit de kast om het kopen en verkopen van uw huis prettig en zorgeloos te laten verlopen. Pas als dát gelukt is, ga ik tevreden en blij naar huis.”

Minouk Timmers

Ook aangenaam!

Minouk Timmers

Gek op huizen én mensen. Met deze fijne eigenschap ben ik een aantal jaren geleden in de makelaardij gerold. De verhalen en achtergronden van iedereen die ik in mijn vak tegenkom neem ik altijd mee tijdens de verkoop of koop van een woning. Het proces voorafgaand aan een aankoop of verkoop en het daadwerkelijke aankopen of verkopen doe ik graag op mijn eigen manier, persoonlijk en oprecht. Daarom besloot ik samen met Dimphy makelaarskantoor Dames van de Meierij te starten. Daarnaast werk ik al tientallen jaren als kinderpsycholoog. Ik woon in Vught met mijn vriend Mark en ben de trotse moeder van Jens, Okke en Imme. Samen genieten wij van onze honden, een Rhodesian Ridgeback, genaamd Jambo en Dwergteckel Luigi.

Minouk’s waarom?

“Ik hou van mensen om mij heen en vind het een sport om leuke mensen aan een fijn huis te helpen. Samen zoeken naar de schatten van een woning, bijzondere plekjes ontdekken in een tuin of een mooi uitzicht over de Meierij laten zien aan potentiële kopers. Deze facetten van de makelaardij maken mij blij en dat gaat u merken!”

wat zeggen ze over ons?

"Wij hebben zeer goede ervaringen met de Dames van de Meierij, ze zijn niet alleen vriendelijk en hulpvaardig maar weten ook heel goed waar ze mee bezig zijn. Mochten wij ooit het gekochte pand weer verkopen dan wordt dat zeker met hun hulp. Kortom: een aanrader!"

"…persoonlijke omstandigheden zijn er de oorzaak van dat ik de afgelopen weken veel contact gehad heb met meerdere makelaars. Het contact met "Dames van de Meierij Makelaardij" was daarbij een verademing. De “Personal Touch" leek vanzelfsprekend! Voor mij een makelaardij met een DIK PLUSJE!!"

"We hebben de contacten met jullie kantoor als zeer aangenaam ervaren. De eerste ontmoeting was al meteen bijzonder prettig en warm. Het was fijn om met jullie samen te werken. Jullie snelle reacties en goede bereikbaarheid waren perfect. Naar onze vragen werd goed geluisterd en werden ook goed uitgelegd. Hartelijk dank voor de fijne samenwerking en tot ziens!"

Dames van de Meierij 005

Huis verkopen of aankopen?

Bent u op zoek naar een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar om uw toekomstige droomhuis te vinden? Dames van de Meierij Makelaardij vindt het leuk om u te ontmoeten.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op de volgende nummers:

  • Dimphy: 06-19581020
  • Minouk: 06-19740515

Of u kunt een bericht achterlaten via onderstaande knop.
We kijken er naar uit om u verder te helpen!