Verkocht
door dames van de meierij

Stempel

Overweegt u om uw huis of appartement te verkopen?

Bent u op zoek naar een eerlijke en actieve verkoopmakelaar, die zorgt voor een maximaal verkoopresultaat? Wij doen graag ons best voor een zorgeloos verkoopproces met aandacht voor uw wensen. Dames van de Meierij Makelaardij wil daarin net een stapje verder gaan door u te ontzorgen waar u dat fijn vindt. Wij hebben goede contacten met experts die wij voor u kunnen inschakelen.

Ieder huis is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Wij vertellen het verhaal graag. We besteden veel aandacht aan het verkoop klaar maken van uw woning, omdat de eerste indruk goed moet zijn. We maken een bijzondere en professionele online presentatie van uw huis voor funda en een glossy brochure. Op Social Media laten we gelijktijdig een marketingcampagne los. In het belang van de verkoop van de woning bieden wij ruime bezichtigingsmogelijkheden. Bezichtigingen in de avonduren of op zaterdag zijn voor ons geen enkel probleem. Aan de bezichtigingen besteden wij altijd veel tijd en aandacht, zodat kandidaat kopers hun eerste bezoek aan hun mogelijk nieuwe huis prettig zullen vinden. Na de afspraak nemen we altijd contact met u op om te laten weten hoe de bezichtiging is verlopen. Ook houden we contact met de kandidaat kopers. Wanneer u tot een koopovereenkomst komt, zorgen wij voor een correcte juridische afwikkeling van de verkoop. Wij helpen u bij iedere stap in het verkoopproces en nemen zoveel mogelijk werk uit handen.

Dames van de Meierij 003
Dames van de Meierij 005

Huis verkopen of aankopen?

Dames van de Meierij Makelaardij vindt het leuk om u te ontmoeten bij u thuis en meer over uw verhaal en woonwensen te horen.
Plan een gratis oriënterend gesprek.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op de volgende nummers:

  • Dimphy: 06-19581020
  • Minouk: 06-19740515

Of u kunt een bericht achterlaten via onderstaande knop.
We kijken er naar uit om u verder te helpen!

wat zeggen ze over ons?

"Wij hebben zeer goede ervaringen met de Dames van de Meierij, ze zijn niet alleen vriendelijk en hulpvaardig maar weten ook heel goed waar ze mee bezig zijn. Mochten wij ooit het gekochte pand weer verkopen dan wordt dat zeker met hun hulp. Kortom: een aanrader!"

"…persoonlijke omstandigheden zijn er de oorzaak van dat ik de afgelopen weken veel contact gehad heb met meerdere makelaars. Het contact met "Dames van de Meierij Makelaardij" was daarbij een verademing. De “Personal Touch" leek vanzelfsprekend! Voor mij een makelaardij met een DIK PLUSJE!!"

"We hebben de contacten met jullie kantoor als zeer aangenaam ervaren. De eerste ontmoeting was al meteen bijzonder prettig en warm. Het was fijn om met jullie samen te werken. Jullie snelle reacties en goede bereikbaarheid waren perfect. Naar onze vragen werd goed geluisterd en werden ook goed uitgelegd. Hartelijk dank voor de fijne samenwerking en tot ziens!"