" 0 height="315" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen>" 0 height="315" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen>" 0 height="315" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen>" allowfullscreen> Foto 7

Albert van Dalsumlaan 257, 3584 HE Utrecht

Verkocht

Zeer lichte maisonnette op de derde en vierde verdieping in een van de meest gewilde wijken van Utrecht.

Zeer lichte maisonnette op de derde en vierde verdieping in een van de meest gewilde wijken van Utrecht. Wonen in Rijnsweerd is wonen met veel voordelen. Rustig en ruim wonen in een stedelijke omgeving met veel groen. De woning meet 88 m2, heeft twee ruime slaapkamers, een recent vernieuwde badkamer, aparte toiletruimte en een mooie keuken met inbouwapparatuur.

Ligging en voorzieningen
Gelegen in het geliefde Utrecht-oost op tien minuten fietsafstand van het stadcentrum en net zo ver van het prachtige parkbos van de landgoederen Rhijnauwen en Amelisweerd. Het Wilhelminapark, waar veel mensen ‘s-zomers picknicken op het grasveld of zich alleen maar koesteren in de zon en Natuurpark Bloeyendaal liggen om de hoek, evenals diverse horeca. Ook de winkelstraten Burgemeester Reigerstraat en de Nachtegaalstraat met o.a. twee gewone en een Groene supermarkt, een delicatessenwinkel, een cadeauwinkel en een wijnhandel liggen nabij, evenals zwembad Kromme Rijn, botenverhuur de Rijnstroom aan de Kromme Rijn, Sportpark Maarschalkerweerd en Stadion Galgenwaard. Er is een basisschool op loopafstand. Twee ziekenhuizen op fietsafstand. Tot slot is de ligging gunstig ten opzichte van de A27 en A28.

Maisonnette :
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereik je op de derde verdieping de hal van de woning. Van daar uit heb je toegang tot de woonkamer, de toiletruimte met hangend toilet en fonteintje, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping.

De woonkamer is ruim en licht, heeft een eikenhouten vloer en geeft toegang tot het woningbrede balkon en een vaste kast/trapkast. Grenzend aan de woonkamer vind je een royale mooie open inbouwkeuken. In de keuken staat een dubbele wandopstelling en op de grond ligt een natuurstenen travertin tegelvloer. Ingebouwd zijn: een inductie-kookplaat met afzuigkap, een oven, een vaatwasser en een inbouwkoelkast met vriesvak. De keuken is ruim voorzien van kasten en lades.

Op de vierde verdieping bevinden zich een overloop met twee (slaap)kamers met eikenhouten vloer en een moderne badkamer (2020) voorzien van wastafelmeubel met spiegelkast, ligbad, design radiator, douchecabine, hangend toilet en wasmachineaansluiting.

Bij het appartement hoort een gangkast op de overloop voor de voordeur en een berging, die gesitueerd is op de begane grond.

Grondsituatie:
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. Erfpachtcanon tot 2037 afgekocht behoudens verplichting om halfjaarlijks een canon van € 32 te voldoen.

Wat je zeker wilt weten:
-Woonoppervlakte ca. 88m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
-Servicekosten € 145 per maand
-Energielabel A (geldig tot april 2034)
-Verwarming d.m.v. stadsverwarming, warm water d.m.v. warmtewisselaar
-Balkon op het oosten. Deze zomer worden de betontegels door de VVE vervangen door nieuwe grotere keramische tegels
-Oplevering in overleg

 
Ben je nieuwsgierig? Neem contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging.

contact 

Neem voor vragen contact op met Minouk Timmers.
Bel naar 06-19740515 of mail naar info@damesvandemeierij.nl