Hero 003

neem contact op met
Dames van de Meierij

Dimphy van Impelen

Dimphy

06-19581020

Minouk Timmers

Minouk

06-19740515

Dames van de Meierij Makelaardij kan u helpen bij de verkoop of verhuur van uw huis, maar ook bij de zoektocht naar een huis om te kopen of te huren.

Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

wat zeggen ze over ons?

"Wij hebben zeer goede ervaringen met de Dames van de Meierij, ze zijn niet alleen vriendelijk en hulpvaardig maar weten ook heel goed waar ze mee bezig zijn. Mochten wij ooit het gekochte pand weer verkopen dan wordt dat zeker met hun hulp. Kortom: een aanrader!"

"…persoonlijke omstandigheden zijn er de oorzaak van dat ik de afgelopen weken veel contact gehad heb met meerdere makelaars. Het contact met "Dames van de Meierij Makelaardij" was daarbij een verademing. De “Personal Touch" leek vanzelfsprekend! Voor mij een makelaardij met een DIK PLUSJE!!"

"We hebben de contacten met jullie kantoor als zeer aangenaam ervaren. De eerste ontmoeting was al meteen bijzonder prettig en warm. Het was fijn om met jullie samen te werken. Jullie snelle reacties en goede bereikbaarheid waren perfect. Naar onze vragen werd goed geluisterd en werden ook goed uitgelegd. Hartelijk dank voor de fijne samenwerking en tot ziens!"

Stempel

Wij maken graag kennis met u

Wij snappen heel goed dat u eerst eens persoonlijk kennis met ons wilt maken en meer informatie over ons makelaarskantoor ontvangt. Een woning (ver) kopen of (ver)huren is een grote stap. Als wij voor u aan de slag gaan, dan vertrouwt u immers een van uw grootste belangen aan ons toe en daarvoor is een goed en vertrouwd gevoel essentieel.

Een kennismaking is natuurlijk volledig vrijblijvend; geen kosten of enige verplichtingen. Wij hebben maatwerkoplossingen voor uw wensen.

Full-service makelaarskantoor

Wij regelen als full-service makelaar alles voor u van A tot Z. Of het nu gaat om het meubileren van uw huis, iemand die uw tuin verkoop klaar maakt, uw ramen komt zemen, wij zorgen ervoor. We zijn een kleinschalig vrouwelijk makelaarskantoor waardoor er echt persoonlijk contact is. Naast de reguliere kantoortijden zijn wij vaak ook bereikbaar via telefoon, sms, whatsapp of e-mail. Bezichtigingen zijn, in overleg, altijd mogelijk, ook in het weekend.

Kiest u voor Dames van de Meierij Makelaardij dan kiest u voor gemak, ontzorging, betrokkenheid en persoonlijk contact.

Dames van de Meierij 003
Dames van de Meierij 005

Bel ons gerust

Bent u op zoek naar meer informatie over onze service, wilt u een vrijblijvende waardebepaling of heeft u andere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Telefonisch zijn wij bereikbaar op de volgende nummers:

  • Dimphy: 06-19581020
  • Minouk: 06-19740515

Of u kunt een bericht achterlaten via onderstaande knop.
We kijken er naar uit om u verder te helpen!