Eikendonck17Vught01

Eikendonck 17, 5261 BN Vught

Verkocht

Prachtig, gemoderniseerd en instap klaar driekamerappartement.

Prachtig, gemoderniseerd, instap klaar driekamerappartement op de eerste etage van serviceflat Eikendonck. Modern en eigentijds is dit een echt pareltje!

INDELING APPARTEMENT

Bij binnenkomst valt de royale entree met de mooie visgraat vloer direct op. Hier treft u het intercomsysteem (er is te zien wie er bij de poort of hoofdingang staat) en de doorgeefkast ten behoeve van de heerlijke maaltijden. De hal geeft toegang tot de slaapkamer, woonkamer, keuken, toilet, garderobe en televisiekamer, die ook is in te richten als eetkamer.

De woonkamer en aangrenzende televisiekamer zijn ruim en licht. Beide kamers zijn omringd door een ruim balkon dat rondom het appartement ligt met twee mooie terrassen. Vanuit de woonkamer en televisiekamer is er een prachtig uitzicht op het park dat het gehele jaar door van kleur veranderd. Een levend schilderij met het gekwetter van de vogels erbij als een extra cadeautje. De zon schijnt van zonsopkomst tot einde van de middag op het balkon. ’s-Ochtends is het daardoor heerlijk vertoeven op het zijbalkon en ’s-middags op het voorbalkon, dat uitkijkt op de tuin, welke het hele jaar door goed onderhouden wordt. Als de zomers lekker warm zijn dan is er een prettige airconditioning die zorgt voor de nodige verkoeling.

De gebruiksvriendelijke keuken grenst aan de televisiekamer met een open doorgang. De keuken is tijdens de renovatie in een nieuw jasje gestoken en is voorzien van alle gemakken, zoals een tweepits inductie kookplaat, mini vaatwasser, ruime koelkast, aparte vriezer en combi-oven.

De royale slaapkamer met inbouwkasten met uitzicht op het groen is een droom voor iedere bewoner. Vanuit de slaapkamer loopt u door naar de en suite badkamer. In de badkamer is een wastafelmeubel met was-droogcombinatie (Miele), tweede toilet, bidet, douche, designradiator en elektrische vloerverwarming.

Faciliteiten

Eikendock staat voor comfortabel en veilig wonen met voorzieningen zoals een bemande receptie (aantal uren per dag), nachtdienst (verpleegkundige), een huismeester en een professionele keuken. Deze laatste voorziet de bewoners in hun appartement van een dagelijkse warme maaltijd naar keuze.

Verder zijn er diverse faciliteiten, zoals een lounge, bridge- en biljartkamer, fitnessruimte, jeu de boules baan, sfeervolle logeerkamers, gratis wifi en eet- en tuinzaal. De mooie, besloten en bovendien zonnige tuin met diverse zitjes en een broeikas is alleen toegankelijk voor bewoners. 

In het souterrain heeft ieder appartement een eigen berging en een wijnkast. De centrale keuken bevindt zich ook in het souterrain, evenals de gezamenlijke fietsenstalling en garage, waar dit appartement een eigen parkeerplek heeft.

Serviceflat Eikendonck is uniek gelegen op loopafstand van het centrum van Vught met onder andere supermarkten en nabij de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Eikendonck is uitstekend bereikbaar vanaf de snelweg (A2 en N65). Rondom het gebouw zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein en er is een bushalte voor de deur. Ideaal voor (jong)senioren om zelfstandig, veilig en luxueus te wonen.

Maandelijkse kosten:

Servicekosten € 815,00 (kosten voor voorzieningen en gebouw gebonden kosten: onderhoud, verzekeringen, belastingen, energie en schoonmaak van algemene ruimtes)

  • Voorschot gas € 50,00
  • Voorschot elektra €15,50
  • Solidariteitsbijdrage maaltijden € 35,00
  • Optioneel kan gebruik gemaakt worden van een zorgoproepsysteem € 25,00

Extra’s

  • eigen parkeerplek in de garage in het souterrain;
  • het appartement ligt op de eerste verdieping en is daardoor makkelijk bereikbaar met de trap, is     beschut van wind en er blijft verbinding met de omgeving;
  • onderhoudsarme PVC visgraatvloer in het gehele appartement, uitgezonderd toilet en badkamer;
  • zekeringenkast is vervangen (2021) en appartement is voorzien van LED verlichting;
  • airconditioning in woonkamer, televisiekamer en slaapkamer, afzonderlijk in te regelen.

contact 

Neem voor vragen contact op met Minouk Timmers.
Bel naar 06-19740515 of mail naar info@damesvandemeierij.nl