Eikendonck17Vught01

Eikendonck 54, 5261 BN Vught

Verhuurd

Fijn en zeer comfortabel tweekamerappartement in het exclusieve servicecomplex Eikendonck.

Zo af en toe komt er een fijn en zeer comfortabel tweekamerappartement in het exclusieve Servicecomplex Eikendonck in de verhuur. Dit is zo’n moment! Appartement 54 ligt op de vijfde verdieping en kijkt uit op de prachtige binnentuin.

 Indeling

Via de lift of het gemeenschappelijk trappenhuis bereikt u dit optimaal ingedeelde appartement. Bij binnenkomst vindt u naast de voordeur het intercomsysteem (er is te zien wie er bij de poort of hoofdingang staat) en de doorgeefkast ten behoeve van de heerlijke maaltijden naar keuze. Het appartement beschikt over een woonkamer, separate keuken, toilet, slaapkamer met inloopkast en badkamer en suite. Zowel de woonkamer als slaapkamer zijn voorzien van hoogwaardige vloerbedekking en gordijnrails. Beide kamers zijn heerlijk licht, gelegen op het zuiden. Vanuit de woonkamer is het balkon, alsook de slaapkamer te bereiken.

De frisse en complete L-vormige keuken is voorzien van alle gemakken, zoals een vaatwasser, wasmachine, vierpits inductie kookplaat met afzuigkap, combi-oven, ruime koelkast en vriezer.

De badkamer beschikt over een wastafelmeubel en een douchebad met douche.

Faciliteiten

Eikendock staat voor comfortabel en veilig wonen met voorzieningen zoals een bemande receptie (aantal uren per dag), nachtdienst (verpleegkundige), een huismeester en een professionele keuken. Deze laatste voorziet de bewoners in hun appartement van een dagelijkse warme maaltijd naar keuze.

Verder zijn er diverse faciliteiten, zoals een lounge, leestafel, bridge- en biljartkamer, fitnessruimte, jeu de boules baan, sfeervolle logeerkamers, gratis wifi en eet- en tuinzaal. De mooie, besloten en bovendien zonnige tuin met diverse zitjes en een broeikas is alleen toegankelijk voor bewoners.  

In het souterrain heeft ieder appartement een eigen berging en een eigen wijnkast. De centrale keuken bevindt zich ook in het souterrain, evenals de gezamenlijke fietsenstalling en garage, waar dit appartement een eigen parkeerplek heeft.

Bijzonderheden voor de potentiële huurder:

 • Huur € 1200,- per maand, solidariteitsbijdrage maaltijden € 35,00 (verplicht), voorschot gas/water/elektra € 65,00; totaal maandbedrag € 1300,- vooraf te voldoen aan verhuurder door middel van automatische overschrijving;
 • Optioneel kan gebruik gemaakt worden van een zorgoproepsysteem € 25,00;
 • 1 maand waarborgsom vooraf te betalen;
 • Per 1 augustus 2023 beschikbaar;
 • Oplevering in overleg;
 • Huurovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Opzegtermijn: het huurcontract kan worden opgezegd met een opzegtermijn van 3 kalendermaanden;
 • Verhuur onder voorbehoud gunning eigenaar;
 • Huisdieren zijn niet toegestaan conform het huishoudelijk regelement;
 • Niet rokersappartement;
 • Eigen parkeerplek in de garage in het souterrain, deze is verhuurd. Voor huurder een optie;
 • Energielabel E;
 • Check van identiteitsbewijs en kredietwaardigheid door Dames van de Meierij Makelaardij;
 • Verklaring Omtrent Gedrag is nodig voor de Vereniging van Eigenaren.

Locatie/bereikbaarheid

Servicecomplex Eikendonck is uniek gelegen op loopafstand van het centrum van Vught met onder andere supermarkten en nabij de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Eikendonck is uitstekend bereikbaar vanaf de snelweg (A2 en N65). Rondom het gebouw zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein en er is een bushalte voor de deur. Ideaal voor (jong)senioren om zelfstandig, veilig en luxueus te wonen.

Interesse in dit appartement? Bel ons 06-19740515/ 06- 19581020 of stuur ons een bericht en wij helpen u graag verder.

De foto’s geven het appartement ingericht weer, maar is bij bezichtiging leeg.

Deze informatie is door Dames van de Meierij Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Dames van de Meierij Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Het object is opgemeten door een professionele organisatie en eventuele discrepanties in de gegeven metingen kunnen Dames van de Meierij Makelaardij niet worden aangerekend.

 

 

contact 

Neem voor vragen contact op met Minouk Timmers.
Bel naar 06-19740515 of mail naar info@damesvandemeierij.nl